SIAPA KAT SINI NAK KELAS MASAKAN ONLINE YANG BOLEH BANTU DIA UNTUK MENINGKATKAN ILMU MASAKAN DENGAN BETUL DAN SENANG UNTUK BUAT MASAKAN SEDAP DAN SIHAT?

DAFTAR SEKARANG SECARA RM999 RM150 DENGAN FREE GIFT DAN UPGRADE ILMU YANG BOLEH BANTU BUAT MASAKAN SEDAP DAN BERKHASIAT DARI DAPUR ANDA DALAM AKADEMI D’VEGAN ONLINE. SETIAP PENDAFTARAN DALAM AKADEMI INI AKAN MENYUMBANG KE FOOD BANK CHEF DAVE UNTUK MEMBANTU ORANG YANG MEMERLUKAN.

Siapa kat sini kenal mak-mak atau homecook yang selalu pening tak tahu nak masak apa? Dah boring dengan menu yang asyik sama je?

Ramai mak-mak atau homecook diluar sana kurang dapat peluang belajar masakan vegan pada masa yang sama masakan pelbagai kaum yang boleh meningkatkan ilmu masakan mereka secara online je.

Siapa kat sini kenal mak-mak atau homecook yang selalu pening tak tahu nak masak apa? Dah boring dengan menu yang asyik sama je?

Ramai mak-mak atau homecook diluar sana kurang dapat peluang belajar masakan vegan pada masa yang sama masakan pelbagai kaum yang boleh meningkatkan ilmu masakan mereka secara online je.

Dalam zaman teknologi ni semuanya dah boleh belajar secara online je, takyah nak pening gi macam-macam kelas masakan yang perlu bayar ratusan ringgit semata-mata hanya belajar beberapa resepi tapi masih tak tentu boleh jadi seorag yang kompom pandai masak dengan cara yang betul.

Info D’VEGAN – Chef Dave’s Malaysian Plant-Based Cuisine Academy

  • Kelas [D’VEGAN] akan dijalankan secara online.
  • Belajar di dalam group secara tertutup di Facebook.
  • Segala video kami akan paparkan di dalam group tersebut.
  • Belajar tanpa had masa, ikut masa sendiri dan tanpa limit.
  • Bayar yuran sekali sahaja dan selamanya anda akan berada di dalam group tersebut.
  • Setelah membuat pembayaran anda akan diberi link group Facebook melalui email.
  • Apabila anda klik link untuk masuk group Facebook, akan diminta mengesahkan email dan diterima masuk group dalam jangka masa 48jam.
  • Sekirannya anda tidak dapat menghadirikan diri ke kelas semasa LIVE dalam private facebook group, anda boleh mengikuti Kelas REPLAY dalam group yang sama.

Info D’VEGAN – Chef Dave’s Malaysian Plant-Based Cuisine Academy

  1. Kelas [D’VEGAN] yang anda akan belajar secara online.

  2. Belajar di dalam group secara tertutup di Facebook.

  3. Segala video kami paparkan di dalam group tersebut.

  4. Belajar tanpa had masa, ikut masa sendiri dan tanpa limit.

  5. Bayar sekali yuran dan selamanya akan berada di dalam group tersebut.

  6. Setelah membuat pembayaran anda akan diberi link group Facebook melalui email.

  7. Apabila anda klik link untuk masuk group Facebook, akan diminta mengesahkan email dan diterima masuk group dalam jangka masa 48jam.

  8. Sekirannya anda tidak dapat menghadirikan diri ke kelas semasa LIVE dalam private facebook group, anda boleh mengikuti Kelas REPLAY dalam group yang sama.

Siapa kat sini kenal mak-mak atau homecook yang selalu pening tak tahu nak masak apa? Dah boring dengan menu yang asyik sama je?

Ramai mak-mak atau homecook diluar sana kurang dapat peluang belajar masakan vegan pada masa yang sama masakan pelbagai kaum yang boleh meningkatkan ilmu masakan mereka secara online je.

Dalam zaman teknologi ni semuanya dah boleh belajar secara online je, takyah nak pening gi macam-macam kelas masakan yang perlu bayar ratusan ringgit semata-mata hanya belajar beberapa resepi tapi masih tak tentu boleh jadi seorag yang kompom pandai masak dengan cara yang betul.

Hubungi Kami

C.D.V.J.Enterprise (003184881-D)

Tel: 016 – 256 7977

Address:

WORQ, Unit 3A-01A, Glo Damansara, No.699, Jalan Damansara, 60000, Kuala Lumpur

Email: admin@chefdaveveganjourney.com

C.D.V.J.Enterprise(003184881-D) © 2020 ALL RIGHTS RESERVED